Dak coaten voor de winter

Om te begrijpen waarom het goed is om uw dak te coaten voor de winter, moet u eerst weten waarvoor het coaten van uw dak precies dient. Wanneer wij uw dak coaten brengen wij een speciale vloeibare coating aan op uw dak, die zich over het dak verspreid. Deze dakcoating dringt door tot in alle scheurtjes, oneffenheden en poriën. Hij vult alle breuken en scheuren op en dicht deze ook. Daarnaast zorgt een dakcoating voor een waterdichte laag op het dak. Zo beschermt het uw dak tegen regen- en hagelbuien en zorgt het er ook voor dat het water makkelijk naar beneden wegloopt. U kunt dakcoating zien als een soort onderhoudsbeurt voor uw dak, waarmee u de levensduur verlengt. Door het dak voor de winter aan te laten coaten beschermt u deze direct en voorkomt u dus onverwachte lekkages. Wacht daarom niet te lang met het coaten van uw dak.

Dak coaten uitstraling

Wanneer MaRo Reiniging & Onderhoud uw dak gaat coaten heeft u de keuze uit twee opties: kleur of kleurloos. Wilt u niet dat er kleurveranderingen optreden op uw dak? Dan brengen wij een kleurloze dakcoating aan. Vindt u juist dat de behandeling gezien mag worden, of wilt u graag een andere uitstraling creëren? Ga dan voor een dakcoating met kleur. Zo ziet uw dak er direct weer als nieuw uit.

Dak coaten voordelen

We stipten ze al even kort aan, maar we zetten de voordelen van uw dak coaten graag nog even voor u op een rijtje:

  • Dakcoating vult alle scheuren, breuken en poriën op waardoor lekkages voorkomen worden.
  • Het kan ervoor zorgen dat uw dak niet vervangen hoeft te worden, wat meer dan de helft van de kosten scheelt.
  • U verlengt de levensduur van uw dak.
  • Water blijft niet liggen op de dakpannen maar glijd moeizaam naar beneden door de waterdichte laag.
  • Uw dak ziet er weer als nieuw uit.
  • Indien gewenst kunnen we uw dak in een andere kleur coaten zodat uw woning een nieuwe uitstraling krijgt.

Dak coaten de voorbereiding

Voor we uw dak gaan coaten is het wel van belang dat uw dak schoon is. Wij controleren daarom altijd uw dak voordat we aan het werk gaan. Soms is het nodig uw dak eenmalig te reinigen of te ontmossen voor wij aan de slag gaan. Wanneer wij uw dak reinigen of ontmossen doen wij dit niet met een hogedrukreiniger of extreme middelen, maar we maken gebruik van Enzymen Technology of een niet schadelijke anti-mos. De producten waar wij mee werken zijn zoveel mogelijk milieuvriendelijk en biologisch. En natuurlijk altijd onschadelijk voor uw dak!

Dak coaten door MaRo Reiniging & Onderhoud

Bent u ook benieuwd of dakcoating voor u ook een uitkomst is? Neem dan contact op met onze dakdekkers en laat wellicht ook uw dak coaten door MaRo Reiniging & Onderhoud. Wanneer wij bij u langskomen voorzien wij u altijd van eerlijk advies, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Bel ons voor het maken van een afspraak op 055 - 799 90 87. Wij staan u graag te woord.

oktober 3, 2019
« Terug naar pagina overzicht