Dakbedekking plaatsen in Apeldoorn

Van bitumen tot EPDM tot zink: er zijn vele verschillende soorten dakbedekking op de markt. De afgelopen jaren is vooral bitumineuze dakbedekking zeer populair. Ook koper en zink worden steeds vaker gebruikt als dakbedekking, vooral op gebogen en halfronde daken. Het moge duidelijk zijn: voor iedereen is er beslist wat wils. In Apeldoorn en omgeving kan MaRo Reiniging & Onderhoud deze dakbedekking aanbrengen. Dankzij onze ruime ervaring en uitstekende kwaliteit van materiaal, bent u verzekerd van een prachtig resultaat als wij uw dakbedekking plaatsen.

Koperen dakbedekking plaatsen

Koper is een zeer duurzaam materiaal en heeft uitstekende verwerkingsmogelijkheden. Daarnaast biedt koper een effectieve bescherming tegen weersinvloeden. Op veel oude gebouwen ziet u vaak een groen dak. Dit is het zogenaamde kopergroen, een natuurlijke groene beschermingslaag dat koper krijgt door oxidatie. Oxideren is een proces dat jaren in beslag neemt. Wanneer u kies voor dakbedekking van koper, dan begint uw dak in koperkleur. Vervolgens wordt uw dak bruin en uiteindelijk wordt uw dak groen. Woont u in Apeldoorn of omgeving en wilt u meer weten over de mogelijkheden wat betreft ons uitgebreide aanbod in dakbedekking? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Soorten dakbedekkingen

Onze vakmannen kunnen in de regio Apeldoorn alle onderstaande typen dakbedekking plaatsen. Staat uw dakbedekking er niet bij? Wilt u de huidige dakbedekking vervangen? Neem contact op en laat ons uw dak bedekken.