Dakbedekking plaatsen Apeldoorn

Dakbedekking plaatsen: van bitumen tot EPDM tot zink, er zijn vele verschillende soorten dakbedekking op de markt. De afgelopen jaren is vooral bitumineuze dakbedekking zeer populair. Ook koper en zink worden steeds vaker gebruikt als dakbedekking, vooral op gebogen en halfronde daken. Het moge duidelijk zijn: voor iedereen is er beslist wat wils. In Apeldoorn en omgeving kan MaRo Reiniging & Onderhoud deze dakbedekking aanbrengen. Dankzij onze ruime ervaring en uitstekende kwaliteit van materiaal, bent u verzekerd van een prachtig resultaat als wij uw dakbedekking plaatsen.

Specialist in bitumen- en pannendaken

MaRo Reiniging & Onderhoud is een gespecialiseerd dakdekkersbedrijf voor de aanleg en renovatie van nieuwe dakbedekking, met name omtrent bitumen- en pannendaken. Bitumen vormt een geliefde bedekking van platte daken, terwijl pannendaken regulier zijn op hellende daken. In de regio Apeldoorn kunt u vertrouwen op onze erkende service. Wij zorgen voor een strakke en duurzame installatie van de dakbedekking. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw dak? Dan adviseren we u graag!

Soorten dakbedekking plaatsen

Onze vakmannen kunnen in de regio Apeldoorn alle onderstaande typen dakbedekking plaatsen. Staat uw dakbedekking er niet bij? Wilt u de huidige dakbedekking vervangen? Neem contact op en laat ons uw dak bedekken.

 

 

 

Het belang van onderdaken

Wij zijn ook uw partner bij het plaatsen van een onderdak. Het onderdak heeft een belangrijke functie als extra bescherming van de dakconstructie én als impuls voor energiebesparing in huis. Vocht vanaf de koude zijde (buiten) wordt tegengehouden door het onderdak, terwijl damp wordt doorgelaten van binnenuit. Mocht u isolatie hebben geplaatst onder uw dak, dan zorgt het onderdak ervoor dat damp of vocht alsnog de woning kan verlaten en zo hoeft u zich geen zorgen te maken over aantasting van de dakconstructie. Het onderdak is in het kort lucht- en waterdicht, maar dampdoorlatend. Onze dakdekkers zorgen voor een vakkundige afwerking.