Uw vakkundige dakdekker in Apeldoorn!

MaRo Reiniging & Onderhoud is werkzaam in Apeldoorn en gevestigd in Wageningen

Dakbedekking in Apeldoorn

Is uw dakbedekking toe aan vervanging, of wilt u deze laten repareren of inspecteren? De dakdekkers van MaRo Reiniging & Onderhoud helpen u graag met iedere dakdekkerklus in of rond Apeldoorn. U kunt ons bereiken via 0318 - 27 03 02 of een offerteaanvraag doen via het offerteformulier.

Functie dakbedekking Apeldoorn

Dakbedekking of dakbekleding wordt op het dak aangebracht en dient dan ter bescherming tegen water, zon, sneeuw en tocht. Als de dakbedekking verjaart kan het zijn dat deze zwakke plekken begint te vertonen, waardoor u risico loopt op lekkage. Het is verstandig om uw dak minstens één keer per jaar te laten inspecteren door aan vakkundige dakdekker, om lekkage te voorkomen.

Zelfs een kleine beschadiging kan op de lange termijn zorgen voor grote overlast, als deze niet op tijd verholpen wordt. U kunt hierbij denken aan houtrot, vieze vochtplekken en schimmel op uw muren en plafond. Door de staat van uw dak te controleren en in kaart te brengen, kan MaRo Reiniging & Onderhoud dit soort problemen tijdig opsporen. Hierdoor kan uw dak veel langer mee gaan.

Mogelijkheden dakbedekking Apeldoorn

Dakbedekking kan zowel op platte als op hellende daken aangelegd worden. Er kan hierbij ook gevarieerd worden in het materiaal. Er wordt vaak gebruik gemaakt van zink, metaal, kunststof of bitumen, dat aan de binnenzijde of aan de buitenzijde van het dak geplaatst wordt. Voor ieder materiaal wordt er ook nog gekeken naar een bijpassende afvoer. Dit zorgt ervoor dat het water zonder lekken kan worden afgevoerd.

Bitumineuze dakbedekking wordt vaak ingezet voor platte daken, zoals bij garages of tuinhuisjes. Het is relatief goedkoop en makkelijk inzetbaar, zowel alleenstaand als in combinatie met dakisolatie. Daarnaast is het vaak recyclebaar, waardoor het een duurzame keuze is. Ook voor hellende daken kan soms bitumen gebruikt worden, MaRo Reiniging & Onderhoud kan hierin adviseren.

Waarom kiest u voor ons?

Altijd een passende oplossing

24-uurs service

Ervaren en allround dakdekkers

Uitsluitend kwaliteitsmateriaal

Dakdekker Apeldoorn

Direct hulp nodig met problemen aan uw dak? Of wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Neem direct contact op!

Dakbedekking in combinatie met isoleren

Het gebeurt regelmatig dat dakbedekking ingezet wordt in combinatie met dakisolatie. Warme lucht stijgt op, dus als het dak niet goed geïsoleerd is kan er hier veel warmte verloren gaan. Dit ziet u terug op de energierekening. Dus als u eraan denkt om uw dakbedekking te laten vervangen, kunt u ook overwegen om uw dakisolatie aan te pakken.

Een dakdekker moet over veel kennis en vaardigheid beschikken, omdat geen dak hetzelfde is. Bij MaRo Reiniging & Onderhoud hebben we een ruime ervaring aan dakwerkzaamheden. We maken gebruik van de beste materialen, bieden professioneel advies en betrouwbare service.

Contact met MaRo Reiniging & Onderhoud voor onderhoud of plaatsing dakbedekking in Apeldoorn

Het kan ook zijn dat u al last heeft van stormschade of lekkage. Om het probleem in te perken dient u zo snel mogelijk professionele hulp in te schakelen. Bij MaRo Reiniging & Onderhoud kunt u vrijblijvend een adviesgesprek aanvragen, maar het is ook mogelijk om gelijk een offerte aan te vragen.

Zoekt u een vakkundige dakdekker omdat u uw dakbedekking wilt laten inspecteren, repareren of vervangen? In Apeldoorn helpen wij van MaRo Reiniging & Onderhoud u graag bij iedere dakdekkersklus. Stel het niet onnodig uit en schakel zo snel mogelijk professionele hulp in. Bel naar 0318 - 27 03 02 of maak gebruik van het offerteformulier.

Dakpannen aanleggen

Direct hulp nodig? Bel vandaag nog met één van onze vakmensen!

Daklekkage Apeldoorn

MaRo Reiniging & Onderhoud staat voor u klaar, ook bij spoed!

Van reguliere dakwerkzaamheden tot spoedopdrachten bij bijvoorbeeld stormschade: wij staan voor u klaar met vakmanschap en jaren ervaring!

Werkzaam in Apeldoorn

Onze dienstverlening bestrijkt een groot gebied, waaronder Apeldoorn. U bent altijd verzekerd van het beste werk tegen de juiste prijs, ook in Apeldoorn en omstreken!

Veel tevreden klanten

We hebben veel tevreden klanten mogen helpen. Ook voor u staan we graag klaar met onze expertise en vakmanschap. Neem gerust contact op met 0318 - 27 03 02.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Ochtend
Middag
Avond

Na het ontvangen van uw aanvraag nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op!

MaRo Reiniging & Onderhoud

Vestigingsadres

Droevendaalsesteeg 29D, 6708PB Wageningen

KvK nummer

51805863

Mede mogelijk gemaakt door Allfree B.V. © 2023 | Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen | KVK-nummer: 02068857
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring