Dakisolatie in Apeldoorn

Dakisolatie behoort tot de meest effectieve vormen van isolatie voor uw woning. Zoals u vermoedelijk weet stijgt warmte op en verlaat deze ons huis via het dak. Andersom krijgen we binnen te maken met koude luchtstromen van buiten. Door te kiezen voor isolatie van het dak beperkt u warmteverlies binnenshuis en dat zorgt voor een prettiger wooncomfort. MaRo Reiniging & Onderhoud is gespecialiseerd in de isolatie van platte daken.

Isoleren doen wij langs de buitenzijde van een plat dak; dat is zowel technisch als qua rendement aantrekkelijker. Men noemt dit de warm-dakconstructie. Onze specialisten leveren kwaliteit voor een goede prijs. Met de juiste gereedschappen en instrumenten is uw dak in een handomdraai weerbestendig en beschermt uw dak tegen invloeden van het weer. Woont u in Apeldoorn of omgeving, dan helpen wij u graag met het plaatsen van uw isolatie.

Laat ons uw dak isoleren

Op het gebied van dakisolatie zijn er bijzonder veel mogelijkheden. Wij isoleren de buitenzijde van platte daken. Bij deze warm-dakconstructie wordt de dakconstructie wél beschermd door het isolatiemateriaal, waardoor deze de temperatuur van binnen aanneemt; hierdoor krijgt de constructie in minder extreme mate te maken met temperatuurschommelingen, waardoor de constructie niet of nauwelijks inkrimpt of uitzet. Dit is beter voor uw volledige dak!

Wilt u weten wat dakisolatie aan de buitenzijde van uw platte dak voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen u met plezier alles over de vele mogelijkheden! In de regio Apeldoorn kunt u rekenen op de uitgebreide service van MaRo Reiniging & Onderhoud.