Daklekkage Apeldoorn

Daklekkage is zeer vervelend omdat de kans op waterschade groot is. Woont u in Apeldoorn of omgeving en heeft u te maken met daklekkage? Schakel in de regio Apeldoorn dan MaRo Reiniging & Onderhoud in. Wij komen graag bij u thuis langs om de lekkage te verhelpen. Of het nu gaat om een lek aan uw pannendak of plat dak, of bij uw schoorsteen of dakgoot, wij kunnen u altijd van dienst zijn. Voorkom problemen aan uw dak zoals houtrot en permanente vochtplekken door daklekkage zo spoedig mogelijk te laten verhelpen. Schakel dus vandaag nog onze hulp in!

Ook als het kwaad al is geschied, bieden wij oplossingen. Wij hebben namelijk jarenlange ervaring in daken en bieden zodoende uitstekende kwaliteit. Onze dakdekkers leggen in een handomdraai uw nieuwe dak aan, en voeren dakrenovaties, dakreparaties en dakonderhoud uit. We hebben een ruim assortiment aan dakbekleding en aanverwante materialen als dakgoten.

Lekkage plat dak Apeldoorn

Platte daken zijn gevoelig voor daklekkage. Vooral de oudere op asfalt gebaseerde dakbedekkingen gaan slechts een aantal jaren mee. Door herhaaldelijke vorst en dooi kan een plat dak openbarsten. Daarna kan water gemakkelijk de woning insijpelen. Om toekomstige problemen te minimaliseren is het verstandig het dak regelmatig te controleren. Vooral de hoeken kunnen gevoelig zijn voor lekkage. Wilt u de kans op daklekkage verkleinen? Schakel dan een specialist van ons dakdekkersbedrijf in. U weet dan zeker dat de kans op daklekkage aanzienlijk afneemt.

Daklekkage Apeldoorn oplossen

Heeft u last van een acute lekkage? Onze 24-uurs service staat voor u klaar in geval van spoed. Wilt u meer informatie over het voorkomen van lekkages aan het dak? Of wilt u meer weten over de diensten van uw dakdekker in Apeldoorn en omstreken? Neem snel contact op voor meer informatie. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 0317 - 72 44 02 Wij staan u graag te woord!