Bitumen dakbedekking Apeldoorn

Wij van MaRo Reiniging & Onderhoud bieden een breed assortiment in dakbedekking in Apeldoorn en omstreken. We leveren zowel dakleer als kunststof. Onder dakleer valt bitumen. Bitumen is een zeer gangbaar materiaal om uw daken mee te bekleden. Deze dakbedekkingssoort kent vele positieve eigenschappen:

  • Lange levensduur
  • Zeer waterdicht
  • Verkrijgbaar in diverse kleuren en patronen
  • Zeer flexibel; incasseert veel
  • Licht in gewicht
  • Beschikbaar in uiteenlopende vormen

Twijfelt u of bitumineuze dakbekleding passend is voor uw situatie en dak? Onze dakdekkers adviseren u graag over alle mogelijkheden. Ze staan voor u klaar in Apeldoorn en omgeving. Bel naar 0317 - 72 44 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier.

Bitumen vervangen Apeldoorn

Is uw dak niet meer wat het is geweest en wilt u het bitumen vervangen in Apeldoorn? Kies dan voor het vakmanschap van MaRo Reiniging & Onderhoud en laat uw bitumineuze dakbedekking vakkundig vervangen. Bij ons bent u verzekerd van professionele plaatsing en de beste materialen.

Wij hebben een speciaal soort bitumen dat wel 25 tot 30 jaar mee gaat! Daarnaast is het ook nog eens UV-bestendig waardoor er geen grind overheen hoeft. Wanneer wij bitumen vervangen in Apeldoorn krijgt u hier standaard 10 jaar garantie op!

Bitumen dakbedekking aanbrengen in Apeldoorn en omgeving laat u dus over aan MaRo Reiniging & Onderhoud. Met onze jarenlange ervaring, kennis, de nieuwste technieken en de beste materialen bent u zo verzekerd van het beste van het beste.

Snelle service, uitstekende resultaten

Ons dakdekkersbedrijf is al jarenlang een begrip in Apeldoorn en omgeving. We hebben een groot klantenbestand uit verschillende disciplines, zowel zakelijk als particulier. En dat is niet zomaar.

Onze dakdekkers hebben hart voor de zaak. Ze hebben brede ervaring met diverse werkzaamheden, waaronder bitumen. Ze installeren, renoveren en onderhouden (periodiek) uw daken. Is er nood aan de man? Geen paniek. Met onze 24-uurs spoedservice staan we altijd voor u klaar om calamiteiten aan uw dak of aanverwanten snel en vakkundig te verhelpen.

Laat ons ook voor u in actie komen. We staan voor u paraat in de regio Apeldoorn. Meer weten of direct een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact op.