Uw vakkundige dakdekker in Apeldoorn!

MaRo Reiniging & Onderhoud is werkzaam in Apeldoorn en gevestigd in Wageningen

Bitumen dakbedekking Apeldoorn

MaRo Reiniging & Onderhoud biedt een breed assortiment in dakbedekking in Apeldoorn en omstreken. We leveren zowel dakleer als kunststof. Onder dakleer valt bitumen. Bitumen is een zeer gangbaar materiaal om uw daken mee te bekleden. Deze dakbedekkingssoort kent vele positieve eigenschappen:

  • Lange levensduur
  • Zeer waterdicht
  • Verkrijgbaar in diverse kleuren en patronen
  • Zeer flexibel; incasseert veel
  • Licht in gewicht
  • Beschikbaar in uiteenlopende vormen

 

Twijfelt u of bitumineuze dakbekleding passend is voor uw situatie en dak? Onze dakdekkers adviseren u graag over alle mogelijkheden. Ze staan voor u klaar in Apeldoorn en omgeving. Bel naar 0318 - 27 03 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via het offerteformulier.

Bitumen vervangen Apeldoorn

Is uw dak niet meer wat het is geweest en wilt u het bitumen vervangen in Apeldoorn? Kies dan voor het vakmanschap van MaRo Reiniging & Onderhoud en laat uw bitumineuze dakbedekking vakkundig vervangen. Bij ons bent u verzekerd van professionele plaatsing en de beste materialen.

Wij hebben een speciaal soort bitumen dat wel 25 tot 30 jaar mee gaat! Daarnaast is het ook nog eens UV-bestendig waardoor er geen grind overheen hoeft. Wanneer wij bitumen vervangen in Apeldoorn krijgt u hier standaard 10 jaar garantie op!

Bitumen dakbedekking aanbrengen in Apeldoorn en omgeving laat u dus over aan MaRo Reiniging & Onderhoud. Met onze jarenlange ervaring, kennis, de nieuwste technieken en de beste materialen bent u zo verzekerd van het beste van het beste.

Snelle service, uitstekende resultaten

Ons dakdekkersbedrijf is al jarenlang een begrip in Apeldoorn en omgeving. We hebben een groot klantenbestand uit verschillende disciplines, zowel zakelijk als particulier. En dat is niet zomaar.

Onze dakdekkers hebben hart voor de zaak. Ze hebben brede ervaring met diverse werkzaamheden, waaronder bitumen. Ze installeren, renoveren en onderhouden (periodiek) uw daken. Is er nood aan de man? Geen paniek. Met onze 24-uurs spoedservice staan we altijd voor u klaar om calamiteiten aan uw dak of aanverwanten snel en vakkundig te verhelpen.

Laat ons ook voor u in actie komen. We staan voor u paraat in de regio Apeldoorn. Meer weten of direct een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact op.

Waarom kiest u voor ons?

Altijd een passende oplossing

24-uurs service

Ervaren en allround dakdekkers

Uitsluitend kwaliteitsmateriaal

Dakdekker Apeldoorn

Direct hulp nodig met problemen aan uw dak? Of wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Neem direct contact op!

MaRo Reiniging & Onderhoud staat voor u klaar, ook bij spoed!

Van reguliere dakwerkzaamheden tot spoedopdrachten bij bijvoorbeeld stormschade: wij staan voor u klaar met vakmanschap en jaren ervaring!

Werkzaam in Apeldoorn

Onze dienstverlening bestrijkt een groot gebied, waaronder Apeldoorn. U bent altijd verzekerd van het beste werk tegen de juiste prijs, ook in Apeldoorn en omstreken!

Veel tevreden klanten

We hebben veel tevreden klanten mogen helpen. Ook voor u staan we graag klaar met onze expertise en vakmanschap. Neem gerust contact op met 0318 - 27 03 02.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Ochtend
Middag
Avond

Na het ontvangen van uw aanvraag nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op!

MaRo Reiniging & Onderhoud

Vestigingsadres

Droevendaalsesteeg 29D, 6708PB Wageningen

KvK nummer

51805863

Mede mogelijk gemaakt door Allfree B.V. © 2023 | Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen | KVK-nummer: 02068857
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring