Dakdekker in Apeldoorn

Dakcentrale Nederland B.V. is werkzaam in Apeldoorn en gevestigd in Zutphen

Dakcoating in Apeldoorn

Dakcoating is een essentieel onderdeel in het waterdicht maken van het dak. Dakpannen raken na verloop van tijd poreus, waardoor water door het materiaal heen kan gaan lekken. Om uw dak zo lang mogelijk mee te laten gaan, is het van belang dat u op tijd herkent wanneer uw dakpannen onderhoud nodig hebben. Ons dakdekkersbedrijf in Apeldoorn helpt u hier graag bij. We zijn te bereiken via 0575 - 21 11 08 of vraag een vrijblijvende offerte aan via ons offerteformulier.

De reden van dakcoating

Dakcoating zorgt ervoor dat u uw dak niet in het geheel hoeft te vervangen wanneer de dakpannen verouderd zijn. Hiermee bespaart u ongeveer 50% van de kosten. U hoeft zich geen zorgen te maken over kleurverandering, de dakcoating van onze specialisten is kleurloos. Overigens is het wel mogelijk om coating in een voor u gewenste kleur te kiezen, maar dat is afhankelijk van uw voorkeur. Voor eenieder is wel een product naar voorkeur.

Coating zorgt verder voor een waterdichte laag over de bestaande pannen, waardoor regenwater makkelijk van het dak naar de dakgoot kan aflopen. Hiermee verkleint u de kans op een daklekkage. Daarnaast zien dakpannen na een goede dakcoating er weer als nieuw uit.

 

Mossen en algen op het dak

Door wind en regenwater kunnen verschillende kleine zaadjes en plantjes op het dak terechtkomen. Als daarna de zon even schijnt, dan kan het gebeuren dat deze zaadjes gaan ontkiemen en dat mos of algvorming ontstaat op het dak. Wanneer vervolgens wortels in de dakpannen trekken, dan kan dat lekkages en beschadigingen opleveren.

Ook kan het zorgen voor een slechte afwatering. Het water wordt opgenomen in de mossen en algen. Bij temperaturen onder het vriespunt is het zelfs mogelijk dat de dakpannen gaan scheuren. Indien u doorheeft dat er verschillende groene vlekken op het dak ontstaan, dan is het tijd voor een dakreiniging. Een van onze dakdekkers komt bij u langs en begint met het schoonmaken van de dakpannen.

Dak laten coaten in Apeldoorn

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van dakcoating? Dan bent u bij Dakcentrale Nederland B.V. zeker aan het juiste adres. In de omgeving van Apeldoorn, maar ook in de rest van Gelderland en Utrecht staan wij al jaren garant voor kwaliteitswerk. Neem nu contact op met een van onze dakdekkers via 0575 - 21 11 08 of vul ons offerteformulier in. Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze.

Waarom kiest u voor ons?

Altijd een passende oplossing

24-uurs service

Ervaren en allround dakdekkers

Uitsluitend kwaliteitsmateriaal

Dakdekker bezig met een dakcoating in Apeldoorn
dak coaten

Direct hulp nodig met problemen aan uw dak? Of wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Neem direct contact op!

Dakcentrale Nederland B.V. staat voor u klaar, ook bij spoed!

Van reguliere dakwerkzaamheden tot spoedopdrachten bij bijvoorbeeld stormschade: wij staan voor u klaar met vakmanschap en jaren ervaring!

Werkzaam in Apeldoorn

Onze dienstverlening bestrijkt een groot gebied, waaronder Apeldoorn. U bent altijd verzekerd van het beste werk tegen de juiste prijs, ook in Apeldoorn en omstreken!

Veel tevreden klanten

We hebben veel tevreden klanten mogen helpen. Ook voor u staan we graag klaar met onze expertise en vakmanschap. Neem gerust contact op met 0575 - 21 11 08.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Ochtend
Middag
Avond

Na het ontvangen van uw aanvraag nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op!

Dakcentrale Nederland B.V.

Vestigingsadres

De Stoven 12, 7206AX Zutphen

KvK nummer

78478774

Mede mogelijk gemaakt door Allfree B.V. © 2024 | Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen | KVK-nummer: 02068857
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring