Dakrenovatie Apeldoorn

Wilt u uw dak laten inspecteren door een vakman, of wilt u deze laten renoveren? In Apeldoorn kunt u terecht bij de dakdekkers van MaRo Reiniging & Onderhoud voor elke dakrenovatieklus, groot of klein. U kunt direct contact met ons opnemen via 0317 - 72 44 02 of een offerte aanvragen via het contactformulier .

Functie dakrenovatie Apeldoorn

De kwaliteit van uw dak heeft invloed op de uitstraling van uw huis en de waarde hiervan. Daarnaast kan het veel invloed hebben op uw energieverbruik. Met onze Nederlandse weersomstandigheden wordt een dak al snel onderworpen aan slijtage door wind, regen, sneeuw of vorst. Dit kan niet alleen leiden tot kleine beschadigingen, maar ook tot grote beschadigingen zoals aantasting van de dakconstructie of doorzakking.

Dakrenovatie gaat nog een stapje verder dan dakreparatie, omdat er hierbij niet alleen iets gerepareerd wordt, maar ook iets vernieuwd. Met dakrenovatie wordt het dak bijvoorbeeld beter geïsoleerd of waterafstotend gemaakt. Soms is het niet nodig om voor renovatie te gaan en volstaat een reparatie. Maar als uw dak vaak dezelfde problemen veroorzaakt en deze al een tijdje meegaat, kan dakrenovatie een goede keuze zijn.

Dakinspectie Apeldoorn

Kleine beschadigingen aan het dak kunnen uitgroeien tot grotere schade, en hoge kosten met zich meebrengen. Door middel van dakrenovatie kunt u dit soort hoge onkosten en onveilige situaties voorkomen. Daarom is het slim om er op tijd bij te zijn. Wacht niet te lang en schakel zo snel mogelijk een professionele vakman in.

Twijfelt u aan de conditie van uw dak? Bij MaRo Reiniging & Onderhoud brengen we deze graag voor u in kaart door een dakinspectie uit te voeren. We raden aan om dit regelmatig te laten doen. Bij een dakinspectie wordt er gekeken naar plekken die een risico vormen voor lekkage, beschadigingen in de dakbedekking en in de dakgoot.

Kosten dakrenovatie Apeldoorn

De kosten van dakrenovatie variëren, afhankelijk van het soort beschadigingen, de dakgrootte en het type dakbedekking. Zo kost het renoveren van een schuin dak meer tijd dan een plat dak, en zijn dakpannen veel duurder in de aanschaf dan bitumen. Gemiddeld bent u voor dakrenovatie aan een plat dak tussen de 1000 en 1600 euro kwijt. Bij een schuin dak is dit bedrag hoger, rond de 5000 euro.

Waar rekening mee houden bij dakrenovatie

Mocht u voor dakrenovatie willen gaan, kunt u een aantal dingen meenemen in uw overweging. Als u ook nog andere dakwerkzaamheden overweegt, is het voordelig om deze te combineren met de dakrenovatie. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het plaatsen van Dakisolatie of het laten reinigen van uw dak.

Daarnaast is het belangrijk om verzekerd te zijn van een goede luchtdichtheid van het dak, om ongewenste luchtstromen (en daarmee warmteverlies) te voorkomen. Ook kunt u er over nadenken of het zou kunnen dat er asbest in uw dak zit. Dan kunt u het beste de dakbedekking compleet laten vervangen. Tot slot is het soms noodzakelijk om niet alleen een dakdekker, maar ook een architect om hulp te vragen. Uw dakdekker informeert u hier graag over.

Contact met MaRo Reiniging & Onderhoud voor dakinspectie of dakrenovatie

Bij MaRo Reiniging & Onderhoud bieden we snelle service met professionele resultaten, voor een goede prijs. Onze dakdekkers helpen u graag verder door te informeren over de mogelijkheden en passend advies te geven. We kunnen dan eventueel gelijk meedenken over het combineren van de dakrenovatie met andere werkzaamheden.

Zoekt u met spoed een bekwame dakdekker om uw dak te inspecteren of renoveren? In Apeldoorn helpen wij van MaRo Reiniging & Onderhoud u graag bij iedere dakrenovatieklus. Vul het contactformulier in of bel naar 0317 - 72 44 02 en er staat zo snel mogelijk een vakman bij u voor de deur.