Dakreparatie in Apeldoorn

De overkapping van uw huis of bedrijfspand is uw beschermlaag tegen invloeden van buitenaf. Onder deze invloeden vallen weersomstandigheden als wind, regen en zon, en omgevingsfactoren als vervuiling en geluid. Alles is onderhevig aan veroudering. Objecten die zich in de buitenlucht bevinden zijn doorgaans onderhoudsgevoeliger dan zaken binnenshuis. Het is belangrijk dat u het dak regelmatig laat nalopen op defecten.

In de regio Apeldoorn is MaRo Reiniging & Onderhoud inzetbaar voor al uw dakwerk, van de installatie en het onderhoud tot renovatie en reparatie. We beschikken over een ruim assortiment aan dakbedekkingen en andere accessoires omtrent uw overkapping. Ook dakreparatie behoort tot ons aanbod in diensten. Heeft u te maken afgewaaide dakpannen? Last van een lekkage aan de dakgoot? Of moeten wij uw platte dak repareren? Onze vakmannen draaien hun hand er niet voor om. Met onze jarenlange ervaring bieden we snelheid en hoge kwaliteit. Uw dak is binnen een mum van tijd weer gemaakt.

Altijd een helpende hand in de buurt

Soms kunnen problemen niet wachten tot de volgende dag. Heeft u last van een acute lekkage? Dit dient snel te worden opgelost om verdere schade te voorkomen. Onze professionals in dakdekkerswerkzaamheden voeren uw dakreparatie ook buiten kantooruren uit. Met de 24-uurs spoedservice bent u altijd verzekerd van hulp bij calamiteiten omtrent uw dak. Meer informatie of direct een afspraak maken? Bel 055 - 799 90 87 of vul het digitale contactformulier in. In Apeldoorn en omstreken kunt u op ons rekenen!