Lekkage pannendak Apeldoorn

Uw dak heeft in de loop der jaren veel te verdragen. Een dak beschermt u tegen invloeden van buitenaf en vangt de klappen voor u op. Uw dak wordt blootgesteld aan weersomstandigheden zoals storm, kou en hitte. Maar ook vervuiling en wildgroei zijn een aanslag op de overkapping van uw huis; de dakbedekking ziet er grauwer uit en er kunnen zich mankementen ontwikkelen.

Goed onderhoud is zeer belangrijk om de levensduur van uw dak te waarborgen. MaRo Reiniging & Onderhoud is uw expert in dakdekkerswerkzaamheden. Wij leggen daken, onderhouden deze en voeren zowel renovaties als reparaties uit. We hebben een breed aanbod in soorten dakbedekking en we werken uitsluitend met hoogwaardige materialen.

Heeft u een lekkage aan uw pannendak? Geen nood. Ook dan staan onze vakmannen voor u klaar. In vele gevallen kunnen we een lekkage aan uw pannendak verhelpen door een reparatie. U kunt hierbij denken aan het vervangen van een aantal pannen of een loodslab. In Apeldoorn en omgeving kunt u op ons rekenen.

24 uur paraat bij acute dakproblemen in Apeldoorn

Calamiteiten omtrent uw dak kunnen op elk moment plaatsvinden, ook buiten de kantooruren. Dan is het wel zo fijn als er een vakman in de buurt is die uw dakproblemen snel en deskundig kan verhelpen. Wij hebben jarenlange ervaring in daken en we hebben vele calamiteiten al opgelost.

Heeft u een lekkage aan uw pannendak? Wij helpen u graag in de regio Apeldoorn. Neem vandaag nog contact met ons op via 0317 - 72 44 02 of door middel van het digitale contactformulier.