Uw vakkundige dakdekker in Apeldoorn!

MaRo Reiniging & Onderhoud is werkzaam in Apeldoorn en gevestigd in Wageningen

Lekkage pannendak Apeldoorn

Uw dak heeft in de loop der jaren veel te verdragen. Een dak beschermt u tegen invloeden van buitenaf en vangt de klappen voor u op. Uw dak wordt blootgesteld aan weersomstandigheden zoals storm, kou en hitte. Maar ook vervuiling en wildgroei zijn een aanslag op de overkapping van uw huis; de dakbedekking ziet er grauwer uit en er kunnen zich mankementen ontwikkelen.

Goed onderhoud is zeer belangrijk om de levensduur van uw dak te waarborgen. MaRo Reiniging & Onderhoud is uw expert in dakdekkerswerkzaamheden. Wij leggen daken, onderhouden deze en voeren zowel renovaties als reparaties uit. We hebben een breed aanbod in soorten dakbedekking en we werken uitsluitend met hoogwaardige materialen.

Heeft u een lekkage aan uw pannendak? Geen nood. Ook dan staan onze vakmannen voor u klaar. In vele gevallen kunnen we een lekkage aan uw pannendak verhelpen door een reparatie. U kunt hierbij denken aan het vervangen van een aantal pannen of een loodslab. In Apeldoorn en omgeving kunt u op ons rekenen.

24 uur paraat bij acute dakproblemen in Apeldoorn

Calamiteiten omtrent uw dak kunnen op elk moment plaatsvinden, ook buiten de kantooruren. Dan is het wel zo fijn als er een vakman in de buurt is die uw dakproblemen snel en deskundig kan verhelpen. Wij hebben jarenlange ervaring in daken en we hebben vele calamiteiten al opgelost.

Heeft u een lekkage aan uw pannendak? Wij helpen u graag in de regio Apeldoorn. Neem vandaag nog contact met ons op via 0318 - 27 03 02 of vraag een vrijblijvende offerte aan via ons offerteformulier.

Waarom kiest u voor ons?

Altijd een passende oplossing

24-uurs service

Ervaren en allround dakdekkers

Uitsluitend kwaliteitsmateriaal

dak coaten

Direct hulp nodig met problemen aan uw dak? Of wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Neem direct contact op!

MaRo Reiniging & Onderhoud staat voor u klaar, ook bij spoed!

Van reguliere dakwerkzaamheden tot spoedopdrachten bij bijvoorbeeld stormschade: wij staan voor u klaar met vakmanschap en jaren ervaring!

Werkzaam in Apeldoorn

Onze dienstverlening bestrijkt een groot gebied, waaronder Apeldoorn. U bent altijd verzekerd van het beste werk tegen de juiste prijs, ook in Apeldoorn en omstreken!

Veel tevreden klanten

We hebben veel tevreden klanten mogen helpen. Ook voor u staan we graag klaar met onze expertise en vakmanschap. Neem gerust contact op met 0318 - 27 03 02.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Ochtend
Middag
Avond

Na het ontvangen van uw aanvraag nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op!

MaRo Reiniging & Onderhoud

Vestigingsadres

Droevendaalsesteeg 29D, 6708PB Wageningen

KvK nummer

51805863

Mede mogelijk gemaakt door Allfree B.V. © 2023 | Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen | KVK-nummer: 02068857
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring