Uw vakkundige dakdekker in Apeldoorn!

MaRo Reiniging & Onderhoud is werkzaam in Apeldoorn en gevestigd in Wageningen

Plat dak bedekken in Apeldoorn

Heeft u een woning met een plat dak? Dan dient u extra aandacht te schenken aan een geschikte dakbedekking. Platte daken hebben meer bescherming nodig dan puntdaken. Ze zijn kwetsbaarder voor zware regenval, omdat het regenwater direct op het oppervlak van het dak terechtkomt, waardoor adequate afwatering erg belangrijk is.

De dakbedekking op een plat dak functioneert als een beschermlaag om lekkage te voorkomen en de woning tochtvrij te houden. Met de juiste bescherming heeft u langer plezier van uw dak. MaRo Reiniging & Onderhoud beschermt uw plat dak in Apeldoorn goed: we plaatsen, onderhouden en renoveren het zeer vakkundig. Heeft u wel een lekkage plat dak? Geen probleem wij kunnen ook een dakreparatie voor u uitvoeren.

MaRo Reiniging & Onderhoud: specialist in bitumen dakbedekking Apeldoorn

Wij hebben als allround dakdekkersbedrijf een groot assortiment in soorten en typen dakbedekking. Ieder dak heeft speciale eisen waarmee rekening moet worden gehouden. Een plat dak is een geval apart. Hiervoor is dakbedekking nodig die net dat beetje extra bescherming biedt. Wij hebben ook voor uw dak de oplossing. Over het algemeen zijn er drie soorten dakbedekking die zeer gangbaar zijn voor een plat dak:

  • Bitumen
  • EPDM
  • PVC

In de regio Apeldoorn zijn wij uitsluitend gespecialiseerd in bitumen dakbedekking; dit is tevens de meest gekozen vorm van dakbedekking op platte daken.

Bitumineuze dakbedekking is een type dakleer dat relatief lang mee gaat, soms wel 25 jaar. Het materiaal vereist over het algemeen weinig onderhoud, hoewel door toedoen van UV-straling zich wel scheurtjes kunnen voordoen. Om dat te voorkomen maken wij gebruik van SBS en APP toepassingen. Dit is vloeibaar materiaal dat wordt gemengd met het bitumen materiaal, waardoor dit duurzaam en flexibel blijft. Mochten zich toch problemen voordoen, dan maakt bitumen zich uitermate geschikt voor snel en vakkundig herstel, dan wel volledige renovatie.

Heeft u interesse in bedekking van uw platte dak in de regio Apeldoorn? Neem contact op met een dakdekker van MaRo Reiniging & Onderhoud door ons te bellen op 0318 - 27 03 02 of vul ons offerteformulier in voor een vrijblijvende offerte.

Waarom kiest u voor ons?

Altijd een passende oplossing

24-uurs service

Ervaren en allround dakdekkers

Uitsluitend kwaliteitsmateriaal

Direct hulp nodig met problemen aan uw dak? Of wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Neem direct contact op!

MaRo Reiniging & Onderhoud staat voor u klaar, ook bij spoed!

Van reguliere dakwerkzaamheden tot spoedopdrachten bij bijvoorbeeld stormschade: wij staan voor u klaar met vakmanschap en jaren ervaring!

Werkzaam in Apeldoorn

Onze dienstverlening bestrijkt een groot gebied, waaronder Apeldoorn. U bent altijd verzekerd van het beste werk tegen de juiste prijs, ook in Apeldoorn en omstreken!

Veel tevreden klanten

We hebben veel tevreden klanten mogen helpen. Ook voor u staan we graag klaar met onze expertise en vakmanschap. Neem gerust contact op met 0318 - 27 03 02.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Ochtend
Middag
Avond

Na het ontvangen van uw aanvraag nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op!

MaRo Reiniging & Onderhoud

Vestigingsadres

Droevendaalsesteeg 29D, 6708PB Wageningen

KvK nummer

51805863

Mede mogelijk gemaakt door Allfree B.V. © 2023 | Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen | KVK-nummer: 02068857
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring