Plat dak bedekken in Apeldoorn

Heeft u een woning met een plat dak? Dan dient u extra aandacht te schenken aan een geschikte dakbedekking. Platte daken hebben meer bescherming nodig dan puntdaken. Ze zijn kwetsbaarder voor zware regenval, omdat het regenwater direct op het grondoppervlak van het dak terechtkomt. De dakbedekking op een plat dak functioneert als een beschermlaag om lekkage te voorkomen en de woning tochtvrij te houden. Met de juiste bescherming heeft u langer plezier van uw dak. MaRo Reiniging & Onderhoud beschermt uw plat dak in Apeldoorn goed: we plaatsen, onderhouden en renoveren het zeer vakkundig.

Ruim assortiment in dakbedekking

Wij hebben als allround dakdekkersbedrijf een groot assortiment in soorten en typen dakbedekking. Ieder dak heeft speciale eisen waarmee rekening moet worden gehouden. Een plat dak is een geval apart. Hiervoor is dakbedekking nodig die net dat beetje extra bescherming biedt. Wij hebben ook voor uw dak de oplossing. Over het algemeen zijn er drie soorten dakbedekking die zeer gangbaar zijn voor een plat dak:

Elk van deze soorten dakbedekking brengt uiteenlopende voordelen met zich mee. Bitumineuze dakbedekking is een type dakleer dat relatief lang mee gaat, soms wel twintig jaar. Het is een materiaal dat weinig onderhoud nodig heeft. EPDM is een kunstmatig rubber dat zeer waterresistent is en tegen zeer hoge en lage temperaturen bestand is. PVC gaat nog iets langer mee dan bitumen.

Heeft u interesse in bedekking van uw platte dak in de regio Apeldoorn? Onze professionals in Apeldoorn vertellen u hier graag meer over!