Uw vakkundige dakdekker in Apeldoorn!

MaRo Reiniging & Onderhoud is werkzaam in Apeldoorn en gevestigd in Wageningen

Dakdekkersbedrijf Apeldoorn

In Apeldoorn en omgeving kunt u bij MaRo Reiniging & Onderhoud terecht voor alle werkzaamheden omtrent uw dak. Wij hebben vele jaren ervaring in dakdekkerswerk. Als gerenommeerd dakdekkersbedrijf hebben we een groot klantenbestand met klanten die steeds weer terugkomen voor klussen in daken.

En dat is niet zomaar: onze experts hebben een passie voor het vak. We blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends. We gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen en geschikte gereedschappen om elke klus in daken tot een goed eindresultaat te brengen.

MaRo Reiniging & Onderhoud: van alle markten thuis

Ons dakdekkersbedrijf heeft door de jarenlange ervaring een brede expertise in onder andere dak- en zinkwerken. Dit maakt dat ons bedrijf u een groot assortiment aan diensten biedt. We leveren klussen op maat: we luisteren naar uw voorkeuren en spelen hierop in. Omdat we zoveel diensten onder onze hoede nemen, kunnen we ook meerdere werkzaamheden voor u uitvoeren in een keer. Kortom: voor al uw wensen hebben we totaalpakketten.

Een greep uit de diensten van ons dakdekkersbedrijf:

  • Aanleg
  • Renovatie
  • Onderhoud
  • Reparatie

 

Reparatie en renovatie verzorgen wij in de breedste zin van het woord. Hierbij ondersteunen we alle daktypen, de dakgoten Ên schoorsteen. Onze expertise ligt voornamelijk in de pannendaken en bitumen platte daken. Bij overige daktypen ondersteunen we kleine reparaties en renovatie zoals daklekkages.

Onze dakdekkers zijn dag en nacht inzetbaar voor alle calamiteiten op het gebied van daken. We helpen u graag in Apeldoorn en omgeving. Neem contact met ons op door te bellen naar 0318 - 27 03 02 of vraag een vrijblijvende offerte aan via ons offerteformulier.

Waarom kiest u voor ons?

✓ Altijd een passende oplossing

✓ 24-uurs service

✓ Ervaren en allround dakdekkers

✓ Uitsluitend kwaliteitsmateriaal

Dakdekker Apeldoorn

Direct hulp nodig met problemen aan uw dak? Of wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Neem direct contact op!

MaRo Reiniging & Onderhoud staat voor u klaar, ook bij spoed!

Van reguliere dakwerkzaamheden tot spoedopdrachten bij bijvoorbeeld stormschade: wij staan voor u klaar met vakmanschap en jaren ervaring!

Werkzaam in Apeldoorn

Onze dienstverlening bestrijkt een groot gebied, waaronder Apeldoorn. U bent altijd verzekerd van het beste werk tegen de juiste prijs, ook in Apeldoorn en omstreken!

Veel tevreden klanten

We hebben veel tevreden klanten mogen helpen. Ook voor u staan we graag klaar met onze expertise en vakmanschap. Neem gerust contact op met 0318 - 27 03 02.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Ochtend
Middag
Avond

Na het ontvangen van uw aanvraag nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op!

MaRo Reiniging & Onderhoud

Vestigingsadres

Droevendaalsesteeg 29D, 6708PB Wageningen

KvK nummer

51805863

Mede mogelijk gemaakt door Allfree B.V. © 2023 | Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen | KVK-nummer: 02068857
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring