Dakdekkersbedrijf Apeldoorn

In Apeldoorn en omgeving kunt u bij MaRo Reiniging & Onderhoud terecht voor alle werkzaamheden omtrent uw dak. Wij hebben vele jaren ervaring in dakdekkerswerk. Als gerenommeerd dakdekkersbedrijf hebben we een groot klantenbestand met klanten die steeds weer terugkomen voor klussen in daken.

En dat is niet zomaar: onze experts hebben een passie voor het vak. We blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends. We gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen en geschikte gereedschappen om elke klus in daken tot een goed eindresultaat te brengen.

Dakdekkersbedrijf Apeldoorn: van alle markten thuis

Ons dakdekkersbedrijf heeft door de jarenlange ervaring een brede expertise in onder andere dak- en zinkwerken. Dit maakt dat ons bedrijf u een groot assortiment aan diensten biedt. We leveren klussen op maat: we luisteren naar uw voorkeuren en spelen hierop in. Omdat we zoveel diensten onder onze hoede nemen, kunnen we ook meerdere werkzaamheden voor u uitvoeren in een keer. Kortom: voor al uw wensen hebben we totaalpakketten.

Een greep uit de diensten van ons dakdekkersbedrijf:

Reparatie en renovatie verzorgen wij in de breedste zin van het woord. Hierbij ondersteunen we alle daktypen, de dakgoten én schoorsteen. Onze expertise ligt voornamelijk in de pannendaken en bitumen platte daken. Bij overige daktypen ondersteunen we kleine reparaties en renovatie zoals daklekkages.

Onze dakdekkers zijn dag en nacht inzetbaar voor alle calamiteiten op het gebied van daken. We helpen u graag in Apeldoorn en omgeving. Neem contact met ons op door te bellen naar 0317 - 72 44 02 of door gebruik te maken van het contactformulier, dan komen we zo vlug mogelijk bij u langs!