Lekkage schoorsteen in Apeldoorn?

Uw dak is een onmisbaar onderdeel van uw pand. De dakbedekking en aanverwante zaken dienen regelmatig te worden nagekeken om uw dak in goede conditie te houden en om problemen als verstoppingen en lekkages voor te zijn. Een onderdeel van uw dak is de schoorsteen. De schoorsteen is een rookkanaal waar dampen de woning verlaten. Goed onderhoud is ook voor uw schoorsteen essentieel. Na verloop van tijd wordt het voeg- en metselwerk van uw schoorsteen minder. Dit komt door bijvoorbeeld slijtage of door trillingen in de nabije omgeving die scheuren en kieren tot gevolg hebben. Aangetast voeg- en metselwerk heeft een lekkage in uw schoorsteen tot gevolg.

In de regio Apeldoorn in MaRo Reiniging & Onderhoud ervaren in allerhande dakdekkerswerkzaamheden. Wij hebben een ruim assortiment aan dakbedekkingen, accessoires en diensten. Ook lekkages in uw schoorsteen verhelpen wij snel en vakkundig. Wij detecteren de lekkage zonder ingrijpend hak- en breekwerk en we leveren oplossingen op maat.

24 uur paraat voor spoedreparaties bij lekkage schoorsteen

Calamiteiten doen zich voor op elk moment van de dag. Ook buiten de kantooruren zoals ’s avonds en in het weekend kunt u te maken krijgen met onvoorziene problemen omtrent uw dak. U heeft bijvoorbeeld een lekkage in uw schoorsteen. Ook dan staan onze vakmannen voor u klaar om u bij te staan. Onze 24-uurs spoedservice staat dag en nacht paraat in Apeldoorn en omstreken. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, of voor het maken van een afspraak.