Dakdekker in Apeldoorn

Dakcentrale Nederland B.V. is werkzaam in Apeldoorn en gevestigd in Zutphen

Lekkage schoorsteen in Apeldoorn?

Uw dak is een onmisbaar onderdeel van uw huis. De dakbedekking en aanverwante zaken dienen regelmatig te worden nagekeken om uw dak in goede conditie te houden en om problemen als verstoppingen en lekkages voor te zijn. Een onderdeel van uw dak is de schoorsteen. De schoorsteen is een rookkanaal waar dampen de woning verlaten. Goed onderhoud is ook voor uw schoorsteen essentieel. Na verloop van tijd wordt het voeg- en metselwerk van uw schoorsteen minder. Dit komt door bijvoorbeeld slijtage of door trillingen in de nabije omgeving die scheuren en kieren tot gevolg hebben. Aangetast voeg- en metselwerk heeft een lekkage in uw schoorsteen tot gevolg.

In de regio Apeldoorn is Dakcentrale Nederland B.V. ervaren in allerhande dakdekkerswerkzaamheden. Wij hebben een ruim assortiment aan dakbedekkingen, accessoires en diensten. Ook lekkages in uw schoorsteen verhelpen wij snel en vakkundig. Wij detecteren de lekkage zonder ingrijpend hak- en breekwerk en we leveren oplossingen op maat.

24 uur paraat voor spoedreparaties bij lekkage schoorsteen

Calamiteiten doen zich voor op elk moment van de dag. Ook buiten de kantooruren zoals 's avonds en in het weekend kunt u te maken krijgen met onvoorziene problemen omtrent uw dak. U heeft bijvoorbeeld een lekkage in uw schoorsteen. Ook dan staan onze dakdekkers voor u klaar om u bij te staan. Onze 24-uurs spoedservice staat dag en nacht paraat in Apeldoorn en omstreken. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, of voor het maken van een afspraak.

Waarom kiest u voor ons?

Altijd een passende oplossing

24-uurs service

Ervaren en allround dakdekkers

Uitsluitend kwaliteitsmateriaal

Daklekkage Apeldoorn

Direct hulp nodig met problemen aan uw dak? Of wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Neem direct contact op!

Dakcentrale Nederland B.V. staat voor u klaar, ook bij spoed!

Van reguliere dakwerkzaamheden tot spoedopdrachten bij bijvoorbeeld stormschade: wij staan voor u klaar met vakmanschap en jaren ervaring!

Werkzaam in Apeldoorn

Onze dienstverlening bestrijkt een groot gebied, waaronder Apeldoorn. U bent altijd verzekerd van het beste werk tegen de juiste prijs, ook in Apeldoorn en omstreken!

Veel tevreden klanten

We hebben veel tevreden klanten mogen helpen. Ook voor u staan we graag klaar met onze expertise en vakmanschap. Neem gerust contact op met 0575 - 21 11 08.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Ochtend
Middag
Avond

Na het ontvangen van uw aanvraag nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op!

Dakcentrale Nederland B.V.

Vestigingsadres

De Stoven 12, 7206AX Zutphen

KvK nummer

78478774

Mede mogelijk gemaakt door Allfree B.V. © 2024 | Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen | KVK-nummer: 02068857
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring