Stormschade aan uw dak in Apeldoorn?

Nederland staat niet bekend om zijn kalme klimaat zonder enige wind- of regenoverlast. Regelmatig zorgen extreme weersomstandigheden voor aanzienlijke schade. Ook veel daken hebben daaronder te lijden. Na een storm zitten dakpannen los of zijn ze zelfs weggewaaid, kan er daklekkage optreden of kan uw nokvorst of dakgoot beschadigd zijn.

Het is verstandig om dit zo snel mogelijk te verhelpen. Wanneer een dakpan los zit, wilt u immers niet dat deze misschien nog van het dak waait. En lekkage kan voor behoorlijke beschadigingen aan uw woning en eigendommen zorgen.

Schakel bij stormschade aan uw dak daarom vlug een professional in. U kunt hiervoor in de regio Apeldoorn aankloppen bij MaRo Reiniging & Onderhoud. Onze ervaren vakmannen zijn u met plezier van dienst om de schade te repareren!

Stormschade Apeldoorn snel opgelost

Soms hoeft stormschade niet onmiddellijk opgelost te worden, maar in veel gevallen is actie zo snel mogelijk vereist. Dan kunt u niet wachten tot de volgende werkdag. Daarom bieden we u in dergelijke gevallen een 24-uurs service aan.

Bij spoedgevallen kunt u ons elk moment van de dag bellen! Of het nu om vrijdagavond of Tweede Paasdag gaat: wij staan voor u klaar. Bel ons op het nummer 0317 - 72 44 02, dan komen we vervolgens zo vlug mogelijk naar u toe in Apeldoorn of omstreken. Voor het aanvragen van een offerte kunt u gebruik maken van het contactformulier. We inspecteren de situatie en gaan daarna meteen aan de slag om de stormschade te verhelpen. Dan is de overlast vlug voorbij!