Lekkage aan uw platte dak in Apeldoorn?

De bedekking van uw woning is uw beschermlaag tegen weers- en omgevingsomstandigheden. Als u langer wilt genieten van uw dak en de goede werking hiervan wilt garanderen, is het verstandig om uw dak regelmatig te laten controleren op defecten en waar nodig te laten repareren. In de regio Apeldoorn is MaRo Reinigign & Onderhoud expert in dakdekkerswerkzaamheden, van het aanleggen en onderhouden tot aan het repareren en renoveren. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste trends en hebben een ruim assortiment aan soorten dakbedekking en accessoires omtrent uw dak.

Dakproblemen kunnen echter ook ontstaan door onmacht. Een stevige storm brengt dikwijls schade aan uw dak met zich mee. Uw platte dak is extra gevoelig voor invloeden van buitenaf. Lekkages komen relatief vaak voor bij platte daken. Een plat dak is gevoeliger dan een schuin dak; hemelwater komt rechtstreeks op de dakbedekking. Onze vakmannen vinden de lekkage aan een plat dak snel en zonder breek- en hakwerk.

Dag en nacht bereikbaar bij calamiteiten

Problemen aan uw dak komen altijd ongelegen. Ook ‘s nachts en in het weekend kunnen er zich calamiteiten voordoen. Lekkages zijn veelvoorkomende problemen die veel schade veroorzaken. Het is belangrijk dat een lekkage aan uw platte dak snel wordt opgelost. Geen zorgen, onze vakmannen staan met de 24-uurs spoedservice dag en nacht voor u klaar in de regio Apeldoorn. Neem vandaag nog contact met ons op. We helpen u graag!