Lekkage aan uw platte dak in Apeldoorn?

Heeft u te maken met een lekkage op het platte dak? De bedekking van uw woning vormt een belangrijke beschermlaag tegen weersomstandigheden en omgevingsfactoren. Als u langer wilt genieten van uw dak en de goede werking hiervan wilt garanderen, is het verstandig om uw dak regelmatig te laten controleren op defecten en waar nodig te laten repareren.

In de regio Apeldoorn is MaRo Reiniging & Onderhoud expert in dakdekkerswerkzaamheden, van het aanleggen en onderhouden tot aan het repareren en renoveren. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste trends en hebben een ruim assortiment aan soorten dakbedekking en accessoires omtrent uw dak.

Problemen die spelen rondom uw dak kunnen echter ook ontstaan door onmacht. Een stevige storm of stortbui brengt dikwijls schade aan uw dak met zich mee. Uw platte dak is extra gevoelig voor invloeden van buitenaf. Lekkages komen relatief vaak voor bij platte daken.

Een plat dak is gevoeliger dan een schuin dak; hemelwater komt rechtstreeks op de dakbedekking, ondanks dat doorgaans sprake is van een kleine hellingsgraad tussen de 2% en 5% op ieder plat dak. Zonder een goed afwateringssysteem op uw plat dak is de kans op een lekkage altijd aanwezig. Krijgt u hiermee te maken, dan wilt u schade zoveel mogelijk beperken. Schakel de vakmensen van MaRo Reiniging & Onderhoud in voor direct en duurzaam herstel.

Lekkage plat dak? Schakel ons in Apeldoorn in!

Problemen aan uw dak komen altijd ongelegen en zijn niet altijd te voorkomen. Ook gedurende de nacht of tijdens het weekend kunnen zich problemen voordoen. In de regio Apeldoorn kan u ons altijd bereiken op 0317 - 72 44 02 of het contactformulier! Lekkages zijn veelvoorkomende problemen die veel schade veroorzaken. Het is belangrijk dat een lekkage aan uw platte dak snel wordt opgelost. Wij streven naar een snelle en vakkundige service. Neem vandaag nog contact met ons op. We helpen u graag!