Dak ontmossen Apeldoorn

Wordt uw dak ook steeds minder mooi door mos en alg aanslag? Wordt uw dak hierdoor poreuzer? Laat dan MaRo Reiniging & Onderhoud uw dak ontmossen Apeldoorn. Wanneer mos en algen zich op het dak nestelen kan uw dak hier beschadigd door raken.

Doordat alg en mos in de poriën van de dakpannen gaan groeien kunnen hier scheuren en breuken worden veroorzaakt. Zo kan het zijn dat u na verloop van tijd te maken krijgt met een daklekkage. Wanneer uw pannendak beschadigd raakt kan het ook uw dakisolatie aantasten waardoor u te maken krijgt met hogere energiekosten. Het is daarom zaak dat u op tijd uw dak laat ontmossen. Om ons in te schakelen kunt u bellen naar 0317 - 72 44 02 of gebruik maken van het contactformulier.

Dak ontmossen Apeldoorn middelen

Afhankelijk van de staat van uw dak en de wensen kunnen we uw dak ontmossen met verschillende middelen en technieken. Wanneer u uw dak wilt laten reinigen en ontmossen werken wij met een middel van “Enzymen Technology”. We reinigen en ontmossen uw dak in één behandeling met een intensieve reinigingsbeurt. Wanneer wij het product aanbrengen op uw dak verwijdert deze iedere vorm van verontreiniging. Schrobben of een hogedrukreiniger zijn dan overbodig. Deze zelfreiniger is ook nog eens milieuvriendelijk en biologisch!

Ook kunnen wij uw dak ontmossen met anti mos, een selectief ontmossingsproduct dat alle mossen, schimmels en algen bestrijdt, ongeacht de ondergrond. Bovendien tast dit middel de ondergrond niet aan, perfect voor niet geglazuurde dakpannen.

Natuurlijk is het ook mogelijk om uw dak onder hoge druk te reinigen, maar wij werken het liefst met producten die uw dak niet kunnen aantasten. Wanneer uw dak bedekt is met ongeglazuurde dakpannen is reinigen onder hoge druk niet aan te raden. Heeft u een geglazuurd pannendak dan kan dit wel.

Ontmossing Apeldoorn impregneren

Nadat wij uw dak ontmossen impregneren we deze ook graag. Door uw dak te impregneren creëert u een water- en vuilafstotende laag op uw dak. Doordat het middel in de poriën van de dakpan trekt verwijdert u bovendien de voedingsbodem voor mossen en algen. Hierdoor blijft uw dak langer schoon. Vervolgens kunnen we uw dak periodiek behandelen met een algendoder. Afhankelijk van de ligging van uw woning doen we dit het liefst ieder jaar in het najaar. Met deze vorm van dakonderhoud voorkomt u acute schades!

Dak ontmossen Apeldoorn coaten

Een andere manier om uw dak na te behandelen na dak ontmossen is coaten. Wanneer wij uw dak coaten brengen we een transparante of gekleurde laag aan op uw dak. Deze laag dringt door in alle poriën, scheurtjes en breuken van uw dak en vult deze op. Zo ziet uw dak er weer tiptop uit nadat wij langs zijn geweest voor dak ontmossen en coaten. Indien gewenst kunnen we uw dak zelfs in een andere kleur coaten, zo krijgt u direct een andere uitstraling en lijkt het alsof u een nieuw dak heeft op uw woning.

Mos verwijderen Apeldoorn MaRo Reiniging & Onderhoud

Wilt u ook de levensduur van uw dak verlengen en schade aan het dak en de dakisolatie voorkomen? Laat dan uw dak ontmossen door MaRo Reiniging & Onderhoud. Wij zorgen ervoor dat uw dak volledig vrij is van mos, alg en vuilaanslag.

U kunt direct een afspraak maken door de dakdekkers van MaRo Reiniging & Onderhoud te bellen op 0317 - 72 44 02. Ook kunt u ons contactformulier invullen indien u meer wilt weten over de mogelijkheden en onze tarieven.