Dakleer aanbrengen Apeldoorn

Dakleer wordt veelvuldig toegepast als dakbedekking voor allerhande daken. Het is een verzamelnaam voor diverse soorten typen dakbekleding. Bitumen is een van de bekendste soorten in dakleer. Bitumineuze dakbedekking kenmerkt zicht door een lange levensduur en weinig onderhoud. Een andere vorm van dit dakdekmateriaal is teer.

Dakleer gaat over het algemeen zeer lang mee en is daardoor een van de meest gangbare dakbedekkingsmaterialen en is toepasbaar op zowel platte als hellende daken. Kortom: voor elk dak is dakleer een mogelijkheid. MaRo Reiniging & Onderhoud legt uw bitumineuze dak voor u in Apeldoorn en omgeving. U kunt ons inschakelen via 0317 - 72 44 02 en het contactformulier.

Ambacht in dakleer Apeldoorn

Als dakdekkersbedrijf hebben wij ons alle dakdekkerstechnieken eigen gemaakt. Daarbij blijven wij ook steeds op de hoogte van de nieuwste trends in dakbedekkingswerkzaamheden. Wij gebruiken geschikte gereedschappen en hoogwaardige materialen om uw daken te bekleden. Wij zijn zeer ervaren en leveren kwaliteit in installatie, renovatie en onderhoud.

Ook bij het leggen van uw dakleer gaan onze dakdekkers zeer deskundig te werk. Dakbedekking is niet zomaar een activiteit, het is echt een ambacht. Ook het leggen van dakleer vraagt speciale kennis en ervaring. Wij werken met branders om uw dakleer strak en mooi te leggen. We werken uw dak perfect af: naast onze diensten in dakbedekking onderhouden we uw dak en plaatsen we omlijstingen en dakgoten.

Heeft u calamiteiten omtrent uw dak? Onze spoedservice staat in de regio Apeldoorn 24/7 voor u klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden voor uw dak.