Uw vakkundige dakdekker in Apeldoorn!

MaRo Reiniging & Onderhoud is werkzaam in Apeldoorn en gevestigd in Wageningen

Dakleer aanbrengen in Apeldoorn

Dakleer wordt veelvuldig toegepast als dakbedekking voor allerhande daken. Het is een verzamelnaam voor diverse soorten typen dakbekleding. Bitumen is een van de bekendste soorten in dakleer. Bitumineuze dakbedekking kenmerkt zicht door een lange levensduur en weinig onderhoud. Een andere vorm van dit dakdekmateriaal is teer.

Dakleer gaat over het algemeen zeer lang mee en is daardoor een van de meest gangbare dakbedekkingsmaterialen en is toepasbaar op zowel platte als hellende daken. Kortom: voor elk dak is dakleer een mogelijkheid. MaRo Reiniging & Onderhoud legt uw bitumineuze dak voor u in Apeldoorn en omgeving. U kunt ons inschakelen via 0318 - 27 03 02 en een vrijblijvende offerte aanvragen via ons offerteformulier.

Ambacht in dakleer Apeldoorn

Als dakdekkersbedrijf hebben wij ons alle dakdekkerstechnieken eigen gemaakt. Daarbij blijven wij ook steeds op de hoogte van de nieuwste trends in dakbedekkingswerkzaamheden. Wij gebruiken geschikte gereedschappen en hoogwaardige materialen om uw daken te bekleden. Wij zijn zeer ervaren en leveren kwaliteit in installatie, renovatie en onderhoud.

Ook bij het leggen van uw dakleer gaan onze dakdekkers zeer deskundig te werk. Dakbedekking is niet zomaar een activiteit, het is echt een ambacht. Ook het leggen van dakleer vraagt speciale kennis en ervaring. Wij werken met branders om uw dakleer strak en mooi te leggen. We werken uw dak perfect af: naast onze diensten in dakbedekking onderhouden we uw dak en plaatsen we omlijstingen en dakgoten.

Heeft u calamiteiten omtrent uw dak? Onze spoedservice staat in de regio Apeldoorn 24/7 voor u klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden voor uw dak.

Waarom kiest u voor ons?

Altijd een passende oplossing

24-uurs service

Ervaren en allround dakdekkers

Uitsluitend kwaliteitsmateriaal

Dakdekker Apeldoorn

Direct hulp nodig met problemen aan uw dak? Of wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Neem direct contact op!

MaRo Reiniging & Onderhoud staat voor u klaar, ook bij spoed!

Van reguliere dakwerkzaamheden tot spoedopdrachten bij bijvoorbeeld stormschade: wij staan voor u klaar met vakmanschap en jaren ervaring!

Werkzaam in Apeldoorn

Onze dienstverlening bestrijkt een groot gebied, waaronder Apeldoorn. U bent altijd verzekerd van het beste werk tegen de juiste prijs, ook in Apeldoorn en omstreken!

Veel tevreden klanten

We hebben veel tevreden klanten mogen helpen. Ook voor u staan we graag klaar met onze expertise en vakmanschap. Neem gerust contact op met 0318 - 27 03 02.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Ochtend
Middag
Avond

Na het ontvangen van uw aanvraag nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op!

MaRo Reiniging & Onderhoud

Vestigingsadres

Droevendaalsesteeg 29D, 6708PB Wageningen

KvK nummer

51805863

Mede mogelijk gemaakt door Allfree B.V. © 2023 | Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen | KVK-nummer: 02068857
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring